Veelgestelde vragen:

Veel gestelde vragen

  • Kunnen de kinderen de cadeautjes bij jullie uitpakken?

Natuurlijk!
Bij ons kan de jarige na het zingen de cadeautjes gezellig uitpakken, wij zorgen dan ook dat er altijd leuke foto’s worden gemaakt hiervan en de cadeautjes daarna veilig worden opgeborgen, om aan het einde van het feestje ze met de jarige mee naar huis te kunnen worden genomen.

  • Wat moeten de kinderen allemaal meenemen?

In principe hoeven de kinderen niet heel veel mee te nemen, bijna alles hebben wij hier, er zijn natuurlijk enkele uitzonderingen zie hieronder wat ze wel zelf mee kunnen nemen:

* Goede zin 🙂
* Zwemkleding (indien er gebruik wordt gemaakt van het bubbelbad)
* Slaapkleding/toiletspullen (alleen nodig bij een slaapfeestje).

Badjassen, slippers, dekens, kussens zijn allemaal aanwezig.

 

  • Moeten de ouders erbij blijven?

* Nee dit moet zeker niet.
Het feest in de zaal zelf is enkel en alleen voor kinderen.

Natuurlijk mogen mama’s/papa’s of andere verzorgers meekomen.
Ze kunnen dan plaats nemen in ons cafe, zodat ze toch in de buurt zijn.
Dit is echter NIET verplicht.

Het is natuurlijk ook gewoon mogelijk om de kinderen te brengen en na het feest weer op te komen halen. (Sommige kinderen vinden dit stiekem toch wel heel leuk :))
Om alles zo leuk en makkelijk mogelijk te maken, met en voor de kinderen, is het niet de bedoeling dat de volwassenen samen met de kinderen in de zaal aanwezig zijn.

Handig om te weten is dat wij natuurlijk van het hele feest foto’s en filmpjes maken en deze na het feest naar jullie doorsturen.

 

  • Kunnen ouders wat drinken en/of eten bij jullie?

*  Ja, in het cafe kunnen jullie drinken en/of wat te eten bestellen.

 

  • Hebben jullie ook een Fish Spa

Wij krijgen regelmatig de vraag of klanten ook gebruik kunnen maken van een fish spa (Knabbelvisjes).

Deze optie bieden wij NIET aan. (Zie hieronder waarom wij dit niet aanbieden):

Advies volgens het RIVM
Doordat de baden levende vissen bevatten, is het niet mogelijk het water te desinfecteren. De vissen zouden dan dood gaan. Het water in de baden wordt niet na elke klant ververst en de vissen worden niet na elke klant vervangen. Hierdoor kunnen menselijke ziekteverwekkers worden overgebracht van de ene klant op de andere. Dit kan gebeuren via de vissen en via het water. Daarnaast kunnen de vissen drager zijn van ziekteverwekkers. Zij kunnen die ziekteverwekkers tijdens het knabbelen overdragen op de mens.

De kans is klein, maar er zijn helaas al gevallen geweest waarbij het heel erg mis is gegaan en wij stellen de veiligheid van onze klanten boven alles en hebben er dan ook bewust voor gekozen om dit niet bij Yoyely aan te bieden.